Ο «ερασιτέχνης οπλουργός» είχε στήσει εργαστήριο σε δυο σπίτια

Ερασιτέχνης οπλουργός φαίνεται πως ήταν ένας Έλληνας που είχε στήσει εργαστήριο για την αναγόμωση φυσιγγίων στα δυο σπίτια που διατηρεί σε περιοχές των Δήμων Αστερουσίων και Ηρακλείου. Στο πρώτο από αυτά, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς.

Έπειτα από πληροφορίες, οι αστυνομικοί έκαναν ταυτόχρονες έρευνες στα δυο σπίτια του, όπου βρέθηκαν δυο πιστόλια, πέντε γεμιστήρες, 835 φυσίγγια διάφορων τύπων και διαμετρημάτων, δυο ξύλινες λαβές πιστολιού, μια χειροκίνητη συσκευή αναγόμωσης, ένας ξύλινος υποφυλακτήρας κυνηγετικού όπλου και τρεις ψήκτρες καθαρισμού όπλων.

Τα παράνομα όπλα κατασχέθηκαν και τα πιστόλια εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε ποια περίπτωση. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Αστερουσίων διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν και τους «πελάτες» που

εξυπηρετούσε.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις