Μέλη συμμορίας, προσπάθησαν να εισβάλουν σε εξοχική κατοικία στον Άγιο Στέφανο, τους αντιλήφθηκαν οι γείτονες, ενεργοποίησαν τους συναγερμούς των σπιτιών τους, και ανάγκασαν τους δράστες να φύγουν με άδεια χέρια.

Η απόπειρα κλοπής, σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», σημειώθηκε βραδινές ώρες της περασμένης Δευτέρας, στην οδό Κορυτσάς. Οι τέσσερις δράστες, έκοψαν το καλώδιο του ΟΤΕ, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και προσπάθησαν να παραβιάσουν την κεντρική είσοδο. Τους είδαν οι γείτονες, έβαλαν τις φωνές,  ενεργοποίησαν τους συναγερμούς των οικιών τους, και ανάγκασαν τους κλέφτες να το βάλουν στα πόδια, και να φύγουν με ένα λευκό αυτοκίνητο.

Ταυτόχρονα ενημέρωσαν και τον 73χρονο ιδιοκτήτη, ο οποίος γεμάτος αγωνία, έφτασε στην εξοχική του κατοικία. Ελέγχοντας την μονοκατοικία, διαπίστωσε ότι οι κακοποιοί είχαν παραβίασει την είσοδο της εξωτερικής περίφραξης, είχαν ξηλώσει και πετάξει στο μπαλκόνι τον συναγερμό, ενώ είχαν ξηλώσει και ένα τμήμα της ξύλινης εισόδου του σπιτιού. Όπως είπε στους αστυνομικούς οι διαρρήκτες δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι του, και δεν έκλεψαν ηλεκτρικές συσκευές και άλλα τιμαλφή.

Η Ασφάλεια Διονύσου ερευνά την υπόθεση.

lawandorder.gr

eurokinissi

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις