Η αποτίμηση μίας προαναγγελθείσης κακοκαιρίας βρίσκει έναν και  μόνο υπεύθυνο για όσα έχουν συμβεί τα δύο τελευταία 24ωρα στη χώρα, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία: Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Στο στόχαστρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει τον “εξαφανισμένο” πρωθυπουργό ως τον υπαίτιο για το χάος και την κυβερνητική ανεπάρκεια στη διαχείριση του χιονιά και τον καλεί με αφορμή και την αυριανή του εισήγηση στο υπουργικό συμβούλιο να εγκαταλείψει την επικοινωνιακή διαχείριση και να απολογηθεί για την απίστευτη ταλαιπωρία που εξακολουθούν να υφίστανται χιλιάδες συμπολίτες μας.

Η απολογία και μία συγγνώμη είναι το προφανές κατά την Κουμουνδούρου, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την παράλυση του κρατικού μηχανισμού, τον εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων σε κεντρικές οδικές αρτηρίες και τρένα και την ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας που έμειναν χωρίς ρεύμα και θέρμανση σημειώνει πως “όσο πιο γρήγορα παραιτηθούν, όσο γρηγορότερα φύγουν, τόσο το καλύτερο για τον τόπο”.

Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναμένει την απόδοση ευθυνών κάτι που έχει ζητήσει ήδη από τη Δευτέρα διερωτώμενος πόσοι υπουργοί θα πρέπει να αποχωρήσουν από την κυβέρνηση.

Βούλα Κεχαγιά

Πολιτικό Ρεπορτάζ

ethnos.gr

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις