“Οι σχεδόν ταυτόχρονες επιθέσεις με γκαζάκια στα σπίτια του του δημοσιογράφου, Δημήτρη Καμπουράκη και του Προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών Αττικής, Βασίλη Ντούμα προκαλούν έντονη ανησυχία και είναι απολύτως καταδικαστέες” αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση ο Γιώργος Καμίνης, υπεύθυνος ΚΤΕ Προστασίας Πολίτη και ο Μαρίνος Σκανδάμης, Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ.

“Τέτοιες μέθοδοι εκφοβισμού και τρομοκρατίας αποτελούν ευθεία επίθεση στην ελευθερία του λόγου και την ελευθερία της συνδικαλιστικής δράσης και δεν έχουν καμία θέση στη δημοκρατία μας”, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους.

“Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Βασίλη Ντούμα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

“Οι επιθέσεις αυτές, σε συνδυασμό με την σημερινή επανεμφάνιση του Ρουβίκωνα, οφείλουν να λάβουν την απάντησή τους με τα μέσα που η δημοκρατία μας διαθέτει. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οφείλει να αντιμετωπίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα την εξέλιξη αυτή”.

 

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις