1.425 θάνατοι περισσότεροι κάθε μήνα μετά το «σχέδιο ελευθερίας» Μητσοτάκη – Πλεύρη – Ανάλυση του antinews αποκαλύπτει ότι αφότου η κυβέρνηση επέτρεψε από πέρυσι τον Οκτώβριο στους εμβολιασμένους να συνωστίζονται, οι ανθρώπινες απώλειες από 780 τον μήνα, πριν την εφαρμογή του «σχεδίου Ελευθερίας», έφτασαν στις 2.205,7 ανά μήνα! Οι ελευθερίες σε συνδυασμό με την εκδίωξη 7.000 ανεμβολίαστων υγειονομικών φαίνεται ότι προκάλεσαν το πρωτοφανές υγειονομικό έγκλημα», με τις ευθύνες να έχουν συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα πολιτικών αρμοδίων και αρμόδιων επιστημόνων

Εξόφθαλμες ευθύνες με ονοματεπώνυμα και με φόντο το Μέγαρο Μαξίμου και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται να προκύπτουν για το «υγειονομικό έγκλημα» με τους 24.754 θανάτους ασθενών με κορoνοϊό. Από την ανάλυση του antinews διαφαίνεται ότι η «έκρηξη» των ανθρώπινων απωλειών (αύξηση θανάτων κατά 1.425 περιπτώσεις, κατά μέσο όρο, κάθε μήνα!) ξεκινά από τις αρχές Οκτωβρίου ’21, όταν ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, με τη σύμφωνη γνώμη των αρμόδιων επιστημονικών επιτροπών και παρά τις αντίθετες συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έδωσε για χάρη του κυβερνητικού αφηγήματος («για όλα φταίνε οι ανεμβολίαστοι») πλήρη ελευθερία στους εμβολιασμένους για να συνωστίζονται σε εστιατόρια, μπαρ, γήπεδα, εκκλησίες και σε κάθε κλειστό χώρο, χωρίς να υπάρχει υποχρεωτικότητα χρήσης μάσκας.

Συγκεκριμένα, στις 6 Οκτωβρίου του ’21, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αναφέροντας ότι έχει τη σύμφωνη γνώμη των επιστημόνων που είχε τοποθετήσει στις αρμόδιες επιτροπές η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ανακοίνωνε ότι από τις 9 του ίδιου μήνα, οι εμβολιασμένοι θα είχαν πλέον την ελευθερία να λειτουργούν λίγο πολύ, όπως και πριν από την έναρξη της πανδημίας. Να συνωστίζονται δηλαδή σε κλειστούς χώρους (κέντρα εστίασης, χώρους διασκέδασης, γήπεδα, εκκλησίες, κ.λπ.) χωρίς επί της ουσίας να τηρούν μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης ή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας (κάτι το οποίο ο ΠΟΥ θεωρούσε απαραίτητο, παράλληλα με τον εμβολιασμό, από τα μέσα του καλοκαιριού).

Ποια ήταν, λοιπόν, μέχρι τότε αλλά και μετά τις ανακοινώσεις Πλεύρη η εξέλιξη της πανδημίας; Με βάση τα επίσημα στατιστικά δεδομένα, από το σύνολο των θανάτων που έχουν καταγραφεί από τότε που άρχισε στην Ελλάδα η πανδημία του COVID19, οι 14.828 (58,33%) έλαβαν χώρα μέσα στο χρονικό διάστημα των πρώτων 19 μηνών της κρίσης, δηλαδή μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου του 2021. Το υπόλοιπο 41,67% (9.926 θάνατοι) κατεγράφησαν στην χρονική περίοδο που ακολούθησε και μέχρι σήμερα, δηλαδή μέσα σε μόλις 4,5 μήνες! Με βάση τα επίσημα δεδομένα, από τον Μάρτιο του 2020 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2021, κατά μέσο όρο σημειώνονταν 780,4 θάνατοι ασθενών με κορoνοϊό κάθε μήνα ή 26,01 θάνατοι την ημέρα κατά μέσο όρο.

«Έκρηξη» θανάτων μετά το σχέδιο «ελευθερίας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τι έγινε μετά τις ελευθερίες που έδωσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη με στόχο επί της ουσίας, να λειτουργήσει τιμωρητικά για τους ανεμβολίαστους πολίτες; Από τον Οκτώβριο του 2021 μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου 2022, ο αριθμός των θανάτων «εκτοξεύτηκε» σε επίπεδα αδιανόητα βάζοντας την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας λίστας με τις χώρες που είχαν τους περισσότερους θανάτους ανά εκατομμύριο πληθυσμού. Μετά την εφαρμογή του «σχεδίου ελευθερίας» της κυβέρνησης για τους εμβολιασμένους, οι ανθρώπινες απώλειες έφτασαν κατά μέσο όρο στις 2.205,7 ανά μήνα (182.6% αύξηση) ή τις 73,52 ανά ημέρα! Αυτό σημαίνει ότι κατά μέσο όρο, οι θάνατοι αυξήθηκαν κατά 1.425,3 τον μήνα.

Πιθανά αίτια

Τι φαίνεται ότι άλλαξε, λοιπόν, μετά τις ανακοινώσεις Πλεύρη, στις 6 Οκτωβρίου και οι θάνατοι αυξήθηκαν σε ασύλληπτα επίπεδα βάζοντας σε κλοιό πένθους όλη τη χώρα;

Εάν ληφθεί ως δεδομένο το επιχείρημα των «τηλε – ειδικών» και λοιπών επιστημόνων που έχει τοποθετήσει στις αρμόδιες επιτροπές το Μέγαρο Μαξίμου και οι συναρμόδιοι υπουργοί, τα εμβόλια περιορίζουν την πιθανότητα σοβαρής νοσηλείας και πολύ περισσότερο εισαγωγής σε ΜΕΘ για τη μεγάλη πλειονότητα των εμβολιασμένων, δηλαδή περίπου για το 80% αυτών. Ένα, ποσοστό της τάξης του 10% με 20% μπορεί να νοσήσει σοβαρά και να χρειαστεί εισαγωγή σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Παράλληλα, όμως, όπως ήδη έχουν δεχθεί οι διεθνείς οργανισμοί και στα «ψιλά» αναφέρουν και οι «τηλε – ειδικοί» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την ήπια νόσηση. Πολύ απλά, κορονοϊό, και στην υπό εξέταση χρονική περίοδο, το στέλεχος «δέλτα» μπορούσαν σχεδόν με την ίδια ευκολία να κολλήσουν τόσο οι ανεμβολίαστοι, όσο και οι εμβολιασμένοι.

Αυτό, λοιπόν, το οποίο φαίνεται ότι άλλαξε μετά το «σχέδιο» ελευθερίας της κυβέρνησης για τους εμβολιασμένους, είναι ότι μεγάλος αριθμός πολιτών κάθε ηλικίας, που είχαν κάνει εμβόλια, έχοντας το «ο.κ.» των «αρίστων» ξεκίνησαν να συνωστίζονται, χωρίς μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης και μάσκες, σε κάθε είδους κλειστούς χώρους ή / και σε ανοικτούς χώρους με μεγάλο αριθμό παρευρισκόμενων, όπως τα γήπεδα. Το γεγονός αυτό, φαίνεται ότι επέτρεψε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα την εξάπλωση του στελέχους «δέλτα» σε μεγάλο αριθμό εμβολιασμένων και μη. Έτσι, οι σοβαρές νοσήσεις φαίνεται ότι αυξήθηκαν τόσο στους ανεμβολίαστους (με την κατηγορία αυτή, ωστόσο, να είναι πιο προστατευμένη λόγω των περιοριστικών μέτρων που εξακολούθησαν να ισχύουν για αυτούς, όσο και των 2 ή και 3 rapid test που έπρεπε κάθε εβδομάδα να κάνουν) όσο, όμως, και στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι ήταν πλήρως απροστάτευτοι από το ενδεχόμενο να «κολλήσουν» κορονοϊό.

Έτσι, ενώ εάν είχε συνεχιστεί η τήρηση και λοιπών, πέραν του εμβολιασμού, μέτρων προστασίας για όσους είχαν κάνει τα εμβόλια, ο αριθμός αυτών που θα νοσούσαν σοβαρά θα ήταν περιορισμένος, με το «σχέδιο ελευθερία» ο επικίνδυνος ιός κατάφερε να μεταδοθεί στη μεγάλη πλειονότητα τους. Με αυτόν τον τρόπο, το μικρό ποσοστό των εμβολιασμένων που θα χρειάζονταν να νοσηλευτούν ή να εισαχθούν σε ΜΕΘ, γιγαντώθηκε ως αριθμός συμβάλλοντας στην εκρηκτική αύξηση της «μακάβριας λίστας» των θανάτων ασθενών με Covid19.

Σε συνδυασμό και με την αποψίλωση του συστήματος δημόσιας Υγείας (μετά την αναστολή καθηκόντων σε χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές, καθώς και τις συνταξιοδοτήσεις που έλαβαν χώρα) ο παράγοντας αυτός φαίνεται ότι έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αλματώδη αύξηση που παρουσίασαν οι ανθρώπινες απώλειες, από τις αρχές Οκτωβρίου και μέχρι σήμερα. Φυσικά, για την πορεία της κατάστασης στην Ελλάδα, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα, ξεκινούν από το Μέγαρο Μαξίμου και φτάνουν μέχρι και τους «τηλε – ειδικούς» που εξακολουθούν, κρυμμένοι πίσω από το απαράδεκτο για δημοκρατία ακαταδίωκτο, να «κουνούν το δάκτυλο» στην κοινωνία.

antinews.gr

Οι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό πριν και μετά το σχέδιο «ελευθερίας» της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους εμβολιασμένους

Δεδομένα Από Μάρτιο ’20 μέχρι και Σεπτέμβριο ‘21 Από Οκτώβριο ’21 μέχρι και 10 Φεβρουαρίου ‘22
Σύνολο θανάτων 14.828 9.926
Ημερήσιος μέσος όρος θανάτων 26,01 73,52
Μηνιαίως μέσος όρος θανάτων 780,4 2.205,7

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις