«Κλειδωμένη» στο στόχαστρό του η Κυβέρνηση

Με αφορμή την ανακοίνωση για χαλάρωση κάποιων εκ των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος εξαπέλυσε νέα «φαρμακερά» βέλη κατά των κυβερνητικών αποφάσεων.

Έκανε λόγο για «χαλάρωση των χαλαρών και ανεπαρκών μέτρων για την πανδημία», ενώ έχοντας ξεπεράσει τους 25.000 νεκρούς, σχολίασε: «Πάμε δυνατά για 30.000 αλλά οι αρμόδιοι στέλνουν μήνυμα… επιστροφής στην κανονικότητα».

Και αυτό, σύμφωνα με τον «γαλάζιο» Ευρωβουλευτή, είναι «μήνυμα πολιτικού κυνισμού και ηθικής υποβάθμισης».

Έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter: «Υγειονομικό ρίσκο με την χαλάρωση των χαλαρών και ανεπαρκών μέτρων για την πανδημία. Περάσαμε τους 25000 θανάτους, πάμε δυνατά για 30000 αλλά οι αρμόδιοι στέλνουν μήνυμα..επιστροφής στην κανονικότητα. Εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν μήνυμα πολιτικού κυνισμού και ηθικής υποβάθμισης».

Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
Υγειονομικό ρίσκο με την χαλάρωση των χαλαρών και ανεπαρκών μέτρων για την πανδημία. Περάσαμε τους 25000 θανάτους, πάμε δυνατά για 30000 αλλά οι αρμόδιοι στέλνουν μήνυμα..επιστροφής στην κανονικότητα. Εγώ το αντιλαμβάνομαι σαν μήνυμα πολιτικού κυνισμού και ηθικής υποβάθμισης.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις