Έκθετος ο Χατζηδάκης που ξεπούλησε το ΔΕΔΔΗΕ!

 

Στο ΔΕΔΔΗΕ αποφασίζουν για τους εαυτούς τους Bonus δεκάδων χιλιάδων ευρώ,  όταν η κυβέρνηση έδωσε στο λαό 13€ το μήνα αύξηση.

 

Με πύρινο λόγο απευθυνόμενος στον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας,  αναφέρθηκε στην παχυλά αμειβόμενη διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ με μοναδικό κριτήριο την πολιτική τους ταυτότητα. Σε διευθυντικές θέσεις που δημιουργούνται ειδικά γι αυτούς, με εντολή του Μεγάρου Μαξίμου

 

Η μεταμόρφωση του ΔΕΔΔΗΕ - Συζήτηση με τον CEO Αναστάσιο Μάνο

Αναστάσιος Μάνος – Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΔΔΗΕ

 

Αναφέρθηκε επίσης σε πάρτι αυθαιρεσίας με τα μπόνους που αποφάσισαν μέσα στο Δεκέμβριο, με τη λήξη του έτους, για να πάρουν τα γαλάζια παιδιά του ΔΣ του  ΔΕΔΔΗΕ  για τους εαυτούς τους, το 100% των χρυσών μπόνους, που έφτασαν μέχρι 60.000€ .

 

Αξιοσημείωτη η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στο φιάσκο που παρουσίασε ο ΔΕΔΔΗΕ στη ΜΗΔΕΙΑ και στην ΕΛΠΙΔΑ όπου ήταν απόλυτα απροετοίμαστος, αφήνοντας δίχως ηλεκτρικό για 5 ημέρες δεκάδες χιλιάδες νοικοκυριά,   φτάνοντας στο σημείο να δεχθεί πρόστιμο από τη ΡΑΕ επειδή έδωσε λάθος στοιχεία για τις επιδοτήσεις του Ιανουαρίου,  με αποτέλεσμα να μη μπουν οι εκπτώσεις σε όλους τους καταναλωτές. 

Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις