Πριν περάσουν 12 ώρες από την επίσκεψη του υπουργού Τάκη Θεοδωρικάκου στη ΓΑΔΑ όπου έσπευσε να πάρει τα εύσημα για την εξιχνίαση της απαγωγής Κυπαρίσση, δίχως φυσικά να κάνει καμία αναφορά στην ανεξιχνίαστη εδώ και 11 μήνες δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραιβάζ, και να μας θυμίσει με στόμφο το Μότο του “ασφάλεια για όλους ασφάλεια παντού”,  ήρθαν τα γεγονότα δυστυχώς για τον ίδιο, να τον διαψεύσουν!

 

Τρεις ληστείες, σε δύο μίνι μάρκετ και ένα περίπτερο, σε τρεις διαφορετικές περιοχές της Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε το βράδυ.

Η πρώτη έγινε, στις 22:00 όταν δύο άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλλαν σε μίνι μάρκετ στην Πολίχνη και με την απειλή όπλου, πιθανόν ρέπλικα, αφαίρεσαν 120 ευρώ και καπνικά προϊόντα.

Λίγο πριν τις 02.00, ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, απείλησε με όπλο τον υπάλληλο μίνι μάρκετ στη Χαριλάου, αφαιρώντας 140 ευρώ.

Η τελευταία ληστεία έγινα περίπου στις 04.00, όταν ένας 36χρονος, απείλησε με ψεύτικο όπλο, τον υπάλληλο περιπτέρου στη Χαλάστρα και έκλεψε μικρό χρηματικό και καπνικά προϊόντα. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπος ο δράστης συνελήφθη.

Μόνο ασφάλεια δεν αισθάνονται οι πολίτες…Αλλά τα μάτια του υπουργού τα βλέπουν όλα καλά!!!

Με πληροφορίες από: thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις