ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Μόλις εχθές ο πρωθυπουργός προανήγγειλε «μέτρα μετρημένα στο μέτρο της πραγματικότητας». Σήμερα οι υπουργοί του, με τα μέτρα που ανακοίνωσαν διέψευσαν την ίδια την πραγματικότητα!

Με βάση λοιπόν τις σχετικές ανακοινώσεις, 7 εκατομμύρια Ελλήνων ζουν άνετα και «τρώνε με χρυσά κουτάλια». Προφανώς τα μέτρα αφορούν την «πραγματικότητα» των υπουργών και του πρωθυπουργού και όχι του ελληνικού λαού ο οποίος υποφέρει και η κατάσταση του πλέον είναι δραματική.

Η κυβέρνηση δυστυχώς επιμένει στην παροχή «επιδομάτων με δανεικά» (καθώς η κυβέρνηση εμμένει στο μοντέλο άκρατου δανεισμού) που υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Των παιδιών μας που η κυβέρνηση εξακολουθεί να αγνοεί, αφού η δέσμη μέτρων δεν περιλαμβάνει ειδική πρόνοια για τρίτεκνους ή πολυτέκνους.

Επιπλέον, η κυβέρνηση καταγγέλλει αόριστα «κερδοσκόπους» χωρίς όμως να διενεργούνται οι απαιτούμενοι έλεγχοι για τον εντοπισμό και την τιμωρία τους, όταν λ.χ. η εισαγγελία της Ρώμης διερευνά κάθε φαινόμενο κερδοσκοπίας λόγω της κρίσης.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις