Θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Νικήτα Πρίντζου, Προέδρου τηε ΕΒΟΛ και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου.

Ο 78χρονος συνεταιριστής, στο τιμόνι του ΕΒΟΛ από το 2000, ανέπτυξε την οργάνωση σε πρότυπο, ενισχύοντας κάθε χρόνο τη θέση της στην ελληνική οικονομία.

Με έμφαση στο κοινωνικό αποτύπωμα ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και το ΕΒΟΛ, στηρίζει παραγωγούς και τοπικές κοινωνίες ενώ παρέχει βοήθεια σε οικογένειες με διατακτικές και διανομή προϊοντων της, παρέχει υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες φτωχών οικογενειών κ.α.

Το τελευταίο διάστημα ο Νικήτας Πρίντζος. αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου κατέληξε.

Ο Νικήτας Πρίντζος ήταν αδελφός του γιατρού και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Πρίντζου, με καταγωγή από το Αερινό Μαγνησίας, και μαζί ασχολήθηκαν με την αγροτική παραγωγή και την κτηνοτροφία δημιουργώντας την μεγάλη χοιροτροφική μονάδα. Διετέλεσε πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου και αντιπρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ από το 2000 μέχρι και σήμερα ενώ ήταν ο άνθρωπος που εκτόξευσε επιχειρηματικά ως πρόεδρός της,  τη Συνεταιριστική Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ.

 

Ο Ολυμπιακός Βόλου
Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Συλλόγου και προέδρου της ΕΒΟΛ Νικήτα Πρίντζου.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις