Ανελέητη επίθεση στον Μητσοτάκη από Κύρτσο-Αντώναρο

«Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο» – Η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ «βράζει», λένε οι πρώην «γαλάζιοι»

 

Γιώργος Κύρτσος και Ευάγγελος Αντώναρος «έστησαν στον τοίχο» (τον διαδικτυακό) τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του και «πυροβολούν» αδιακρίτως.

Οι δύο διαγραφέντες από τη ΝΔ αναφέρονται στις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, με ιδιαίτερα αιχμηρές και σκληρές αναρτήσεις.

Ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος τόνισε μεταξύ άλλων ότι έχει χαθεί ο έλεγχος και πως η ΝΔ περιέρχεται σε «κατάσταση στρατηγικής απομόνωσης», ενώ «μαύρες» είναι οι εκτιμήσεις του και για την οικονομία.

 

 

 

Με τη σειρά του ο πρώην εκπρόσωπος της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος, χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό «πολιτικά απομονωμένο και ψυχολογικά ασταθή» και επιμένει πως η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ «βράζει». Μάλιστα, αναφέρει πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης «θα συρθεί σε εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση».

Evangelos Antonaros

5 hours ago

Εναγωνίως ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά
ασταθής ΚυρΜητς αναζητεί συμμάχους. Κανείς δεν θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινότερο στάδιο. Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο

Evangelos Antonaros

6 hours ago

Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα επιβεβαιώνεται κ από άλλες πηγές: Η Κοιν.Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει.

Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται. Μέρα-Μερα.

Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για να αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα.

See more

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις