Γίνεται να αστράφτει ένας καθαρός ουρανός;

Ένα λάθος του Άδωνι σε ανάρτηση του στο ίνσταγκραμ, έδωσε αφορμή για πάρα πολλά σχόλια. Μαζί φυσικά με τις φωτογραφίες όπου φαινόταν το πορτοφόλι του κυριολεκτικά να μην κλείνει λόγω του περιεχομένου, αλλά και την έμπνευση του ενώ παριστάνει τον πιστό χριστιανό, να φωτογραφίζεται τρώγοντας γύρο χοιρινό την Σαρακοστή.

Η επίμαχη ανάρτηση του Άδωνι

Αυτό το «καθ’ οδός» όμως, ενδέχεται να αποδειχθεί προφητικό. Ως η «κάθοδος» του Άδωνι.

Θα αναρωτηθείτε και δικαίως, «μα ο άνθρωπος είναι ο πιο αποτυχημένος υπουργός της μεταπολίτευσης και όμως παραμένει στη θέση του». Γιατί λοιπόν να ανησυχεί;

Όντως ο Άδωνις έχει διδάξει πολιτική επιβίωση. Κινήθηκε όλα αυτά τα χρόνια χωρίς καμία αναστολή, χωρίς κανένα πρόβλημα να αλλάζει απόψεις σαν τα πουκάμισα, να διαψεύδει μετά βδελυγμίας, δικούς του ισχυρισμούς, που μάλιστα τους εξέφραζε με φανατισμό.

Όμως, η πρόσφατη συνέντευξή του με την οποία ουσιαστικά εξορκίζει κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, μαζί με την απώλεια ψυχραιμίας που επέδειξε σήμερα το πρωί, την ώρα που ο ίδιος μάλιστα συνιστούσε ψυχραιμία σε όλους, δείχνει ότι η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σενάριο κυβέρνησης συνεργασίας, τον έχει πανικοβάλει.

Προφανώς φτάνει η στιγμή του «ο σώζων εαυτόν σωθείτο»…

Διότι στην περίπτωση συγκυβέρνησης με συμμετοχή της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος θα έχει φροντίσει να επιβιβαστεί σε σωσίβια λέμβο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κουβαλήσει και τον υπουργό Γεωργιάδη, ο οποίος από το 2015, έχει γαντζωθεί πάνω του σαν πεταλίδα στον βράχο.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις