Στην Ελλάς του 2022…

Μέσω της Ομάδας Αλληλοβοήθειας Βόλου έχουν γίνει αρκετές δράσεις για τη βοήθεια σε οικογένειες που έχουν ανάγκη, όπως για παράδειγμα συγκέντρωση δωροεπιταγών στα σούπερ μάρκετ για την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών τους.

Υπάρχουν, όπως αναφέρεται στη σελίδα της Ομάδας στο facebook, πολλές οικογένειες που επέλεξαν να πληρώσουν τους τεράστιους λογαριασμούς και τώρα έχουν μείνει από τρόφιμα και γάλα για τα παιδιά τους!

Ενδεικτικό αυτής της κατάστασης που έχει προκαλέσει η ακρίβεια, οι υπέρογκες χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος και η κρατική ανυπαρξία, είναι το μήνυμα που έστειλε στη σελίδα μια μητέρα, η οποία αφού πλήρωσε τη δόση για να μην της κοπεί το ρεύμα, έχει μείνει με 1,48 ευρώ το οποίο ζήτημα αν της φτάνει για ένα μπουκάλι γάλα για το παιδί της…

app-facebook
Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου

20 hours ago

Πλεον έχουμε φτάσει σε τραγικό σημείο!

Οικογένειες που επέλεξαν να πληρώσουν τους τεράστιους λογαριασμούς έχουν μείνει από τρόφιμα και γάλα για τα παιδιά τους!

Ενδεικτικό το μήνυμα που μας έστειλε μια μαμά η οποία αφού πλήρωσε τη δόση για να μη κοπεί το ρεύμα έχει μείνει με 1.48 ευρώ για ένα μπουκάλι γάλα για το μωρό της.

See more

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις