Πάγια τακτική φαίνεται πως είναι, το “βόλεμα” των κανακάρηδων σε μια θεσούλα στο Ευρωκοινοβούλιο!

 

Την ώρα που χιλιάδες πτυχιούχοι νέοι στη χώρα μας,  αναζητούν μια οποιαδήποτε εργασία των 400€ για να επιβιώσουν, ή φεύγουν στο εξωτερικό σε αναζήτηση καλύτερης τύχης,  αφού όσα υποσχέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης,  ότι θα φέρει “πολλές και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας»  δεν έγιναν πραγματικότητα , ο γιος του Κωνσταντίνος, βολεύτηκε με θέση στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα.

Ο Μητσοτάκης Junior μόλις τέσσερις μήνες μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας, προσελήφθη ως ασκούμενος στη θέση του διαπιστευμένου κοινοβουλευτικού βοηθού από τον Ισπανό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, Εστέμπαν Γκονθάλεθ Πονς με μισθό 1.680 ευρώ για την ώρα…

 

Κι αν νομίζετε ότι είναι μόνο ο νεαρός αυτός, κάνετε λάθος. Όπως εντοπίσαμε στο διαδίκτυο, ο γιος του Μαργαρίτη Σχοινά, Juan Schinas Alvargonzalez (το επίθετο της μητέρας του) εργάζεται κι αυτός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εδώ και αρκετό καιρό. Όχι κάπου τυχαία. Δουλεύει ως βοηθός του Ευρωβουλευτή και γενικού γραμματέα του ΕΛΚ, Αντόνιο Λόπεζ-Ιστούριζ.

Δείτε και την απόδειξη:

Image-1

Και όλα αυτά μόλις στα 26 του. Γιατί όχι άραγε. Έχει πατέρα τον Μαργαρίτη Σχοινά και μητέρα την Mercedes Alvargonzález που εργάζεται στην Γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Οι υπόλοιποι νέοι που έχουν φάει τα νιάτα τους πάνω από βιβλία και έχουν πτυχία, μεταπτυχιακά κτλ ας κάτσουν να δουλέψουν για 400€ στις συνθήκες γαλέρας που έχει φέρει η Κυβέρνηση της ΝΔ. Κάτι που προφανώς ισχύει και για τον νεαρό γιο του Σχοινά, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο βιογραφικό του. Αξιοθαύμαστες σπουδές. Μέχρι και στο King’s College του Λονδίνου μαθήτευσε. Δεν έχουν όλοι όμως “μπάρμπα στην κορώνη”.

Με πληροφορίες από:makeleio.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις