Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που το τελευταίο πενθήμερο είχαν πάθει αφωνία ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ξαφνικά το σκάνδαλο και λιβανίζουν τον πρωθυπουργό για την αποφασιστικότητά του. «΄Ηταν λάθος της κυβέρνησης το θέμα της τηλεκατάρτισης και ευτυχώς έστω και αργά το πήρε πίσω ο Κυριάκος Μητσοτάκης», αναφέρουν.

Ας δούμε όμως τι έγινε στην πραγματικότητα…

Έγινε στο άρπα κόλα ένας διαγωνισμός, όπου σε μισή μέρα (!!!!) υποτίθεται ότι η τριμελής επιτροπή που τον έτρεχε,   μπόρεσε να αξιολογήσει ένα τεράστιο υλικό χιλιάδων σελίδων,  και να αποφανθεί σχετικά.

Άρχισαν οι πρώτες διαμαρτυρίες, βγήκαν στο φως τα ελικίκου και όλα αυτά τα ωραία και ο αρμόδιος υπουργός επέμενε,   πως όλα είναι μια χαρά συνεπικουρούμενος από άλλον υπουργό, γνωστό τηλεμαϊντανό και κωλοτούμπα.

Πέρασε  σχεδόν μια εβδομάδα, οι αποκαλύψεις με ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ για τις σχέσεις κυβέρνησης και ιδιοκτητών των πλατφορμών αναδεικνύονταν από μερίδα του Τύπου, την ώρα που ακόμα και φιλελεύθεροι αρθρογράφοι άρχιζαν να κράζουν το πρόγραμμα.

Και ξαφνικά ;   Εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός και ως άλλος Μεσσίας πήρε πάνω του το θέμα, ακύρωσε το πρόγραμμα, αλλά ωστόσο δεν τιμώρησε  κανέναν! Αυτό και αν είναι περίεργο για έναν πρωθυπουργό που έχει συστήσει έως και Εθνική Αρχή Διαφάνειας, προκειμένου να αποδείξει πόσο άμεμπτη θα είναι η διακυβέρνησή του. Μια Αρχή που ανάθεμα και αν παράγει έργο, μιας και η απουσία της σε σειρά καίριων ζητημάτων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα,  είναι σκανδαλώδης.

Από προχθές τα ίδια  μέσα ενημέρωσης που το τελευταίο πενθήμερο είχαν πάθει αφωνία,  ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ το σκάνδαλο και λιβανίζουν τον πρωθυπουργό για την αποφασιστικότητά του.

Θέλουν να μας πείσουν από προχθές ότι ενώ εδώ και μια εβδομάδα που η κυβέρνηση τα έβρισκε όλα μια χαρά, ΞΑΦΝΙΚΑ, ο πρωθυπουργός «έκανε έρευνα!!!» και αποφάσισε ότι τελικά δεν είναι όλα τόσο καλά.

αιδώς Αρίστοι!

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις