Κόντρα «Δημοκρατίας» με Φ.Κρανιδιώτη & Θ.Τζήμερο; – Τι έγραψε η διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας

16

Νεύρα προκαλούν τα αποτελέσματα της ομιλίας Μητσοτάκη στο Κογκρέσο

Διαβάζουμε στην διαδικτυακή έκδοση της καλής εφημερίδας «Δημοκρατία» με αφορμή την στήριξη του Σ.Μάνου και προφανώς την τοποθέτηση επ’αυτού του Φ.Κρανιδιώτη και του Θ.Τζήμερου για την ομιλία Κ.Μητσοτάκη στο Κογκρέσο ότι: 

«Λυτοί και δεμένοι έχουν βαλθεί να πείσουν ότι η χθεσινή ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αμερικανικό Κογκρέσο δεν ήταν ένα ιστορικό ανοσιούργημα και ότι δεν ήταν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία να ανακτήσει η Ελλάδα τη χαμένη της αξιοπρέπεια.

Μέσα σε αυτούς τους λυτούς και δεμένους εμφανίζονται και απόμαχοι της πολιτικής, ή αν προτιμάτε, κάποιοι που η πολιτική τους εγκατέλειψε πρώτη».

Ο Φ.Κρανιδιώτης χαρακτήρισε «Αντηχεία των ρωσικών συμφερόντων στην Ελλάδα» στην ομιλία του σήμερα στο πλαίσιο της σύμπραξης με τον Κ.Μπογδάνο και το Θ.Τζήμερο, ανάλογες κριτικές.

Και είπε ότι «Αυτά που είπε ο Μητσοτάκης τα έλεγα εγώ πριν».

Έλεγε ότι η Μαριούπολη είναι το «νέο Μεσολόγγι»;

Ειλικρινά δεν το θυμόμαστε, αλλά για να το λέει, έτσι θα είναι.

Kαι να σκεφθεί κανείς ότι είναι και συνεργάτης της εφημερίδας. Πολιτικοί ακροβατισμοί…

Να θυμηθούμε το tweet του Φ.Κρανιδιώτη:

Φαήλος Κρανιδιώτης
@failosK
Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Κογκρέσο. Προέβαλε τα εθνικά μας συμφέροντα με τον ορθό τρόπο, ταυτίζοντας τα αμερικανικά με τα ελληνικά συμφέροντα, με μια επαγωγική ρητορική, ξεκινώντας από την Αρχαία Αθήνα, περνώντας στην Αμερικανική και Ελληνική
Θάνος Τζήμερος
@ThanosTzimeros
Εξαιρετική η παρουσία του @kmitsotakis στο Κονγκρέσο. Statesman διεθνούς επιπέδου, εκπροσώπησε επάξια τη χώρα, και έθεσε τα εθνικά μας θέματα με τον τρόπο που έπρεπε. Και μόνο το ότι φρύαξαν αριστεροί και Τούρκοι, αρκεί! Έξω πάμε καλά. (Μέσα είναι το πρόβλημα.) #Μητσοτάκης

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like