⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Αγρότης 35 ετών σε απομακρυσμένο χωριό του Πηλίου κατάπιε το μεσημέρι της Τρίτης γεωργικό φάρμακο για να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες.

Στην αποθήκη του σπιτιού του κατανάλωσε το φάρμακο στις 12.30 το μεσημέρι και δύο ώρες αργότερα πήγε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, τρέμοντας και φωνάζοντας πως δεν θέλει να ζει.

Ηταν σε κατάσταση σοκ και η ζωή του σε άμεσο κίνδυνο. Εξήγησε με κόπο στους γιατρούς πως πήρε δύο κουταλιές από το φάρμακο και αμέσως έγινε πλύση στομάχου , ενώ προσπάθησαν να τον σταθεροποιήσουν.

Το Κέντρο Υγείας δεν είχε βάρδια ασθενοφόρου εκείνη την ώρα καθώς οι ελλείψεις είναι μεγάλες και ακάλυπτες, γι αυτό και κλήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ από τον Βόλο, η οποία έφτασε στη Ζαγορά στις 4 το απόγευμα.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά , έχει σταθερή κλινική εικόνα.

gegonota.news

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις