Οι εξελίξεις στην Βενεζουέλα έχουν εξοργίσει τον Έλληνα πρωθυπουργό

Θορυβημένος φαίνεται να είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από την απόφαση τον ΗΠΑ να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τον προσωπικό φίλο του, Γκουαιδό και να επιτρέψουν στον Μαδούρο να πουλήσει πετρέλαιο στην Ευρώπη.

Βλέποντας μάλιστα ο Κυριάκος το ανελέητο ξύλο που τρώνε οι οπαδοί του Γκουαιδό στην Βενεζουέλα, έχει εξοργιστεί.

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναγνωρίσει ως πρόεδρο της Βενεζουέλας τον Χουάν Γκουαιδό απορρίπτοντας κάθε συνεννόηση με την κυβέρνηση Μαδούρο. Η απόφαση λοιπόν των ΗΠΑ, τον εκθέτει προσωπικά, κάνοντάς τον να μοιάζει ανόητος. Γεγονός που ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπορεί να το αφήσει να περάσει έτσι.

Ήδη λοιπόν έχουν κοιμηθεί οι διαδικασίες ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μπορέσει να μιλήσει πάλι στο Κογκρέσο για να τους επαναφέρει στην τάξη. Να τους τραβήξει το αυτί για αυτό που του έκαναν, αφήνοντας μάλιστα τον Γκουαιδό έρμαιο στις σφαλιάρες του κόσμου.

Το εάν θα του δώσουν την άδεια να μιλήσει πάλι στο Κογκρέσο, είναι αμφίβολο. Εκτός εάν είναι πρωθυπουργός και το 2121, όπου πάλι θα μπορέσει να μιλήσει στην κοινή συνεδρίαση λόγω του εορτασμού των 300 χρονών από την εθνεγερσία.

ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις