Σύνηθες τα τελευταία Σαββατοκύριακα,  να πλημμυρίζει το διαδίκτυο από συλλήψεις παντός είδους, θέλοντας έτσι να «καταδείξουν» τις επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ και να κρύψουν κάτω από το χαλί,  την πραγματικότητα της λειψανδρίας και της διακοπής λειτουργίας αστυνομικών τμημάτων,  που λειτουργεί σε βάρος της ασφάλειας των πολιτών.

 

Αυτή τη φορά ο αγαπητός υπουργός κατά την προσφιλή του τακτική,  twittάρισε συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ,  για τη Σύλληψη 43χρονου που κατείχε 2,5 εκατ. αρχεία πορνογραφικού υλικού και την κατάσχεση 300 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη.

Τάκης Θεοδωρικάκος
@theodorikakosp
Δύο σπουδαίες επιτυχίες της ΕΛΑΣ: Σύλληψη 43χρονου για κατοχή 2,5 εκατ. αρχείων πορνογραφικού υλικού και κατάσχεση 300 κιλών κοκαΐνης στη Θεσσαλονίκη. Συνεχίζουμε δυναμικά με πράξεις για την ασφάλεια των πολιτών.

 

Μόνο που ξέχασε;  ο φίλτατος υπουργός,  να αναφέρει ότι η πρώτη σύλληψη επετεύχθη με… τη συνδρομή της Europol και η δεύτερη με… τη συνδρομή των Ιταλικών αρχών. Και φυσικά οι συλλήψεις στην Ελληνική επικράτεια,  θα γινόταν από την ΕΛ.ΑΣ,  αφού απαγορεύεται να επιχειρήσουν στην Ελλάδα δυνάμεις ασφαλείας άλλων χωρών.

 

Το να καμαρώνεις με επιτυχίες άλλων είναι ότι χειρότερο… Όταν το γνωρίζεις όμως και το κανείς συνειδητά,  λέγεται καπηλεία.

Ε κ Θεοδωρικάκο;

 

 Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις