⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Αποτροπιασμός από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ, το οποία καταγράφει τη σοκαριστική στιγμή που ένας γαμπρός στο Ουζμπεκιστάν χτυπά με απίστευτη βιαιότητα τη νύφη στη δεξίωση του γάμου τους, επειδή τον νίκησε σε παιχνίδι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι νεόνυμφοι είχαν ανέβει στη σκηνή του χώρου όπου λάμβανε χώρα η δεξίωση, όταν ένα άτομο που έκανε μια πρόποση τους πρότεινε να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον σε ένα παιχνίδι, οι όροι του οποίου δεν προσδιορίζονται.

Η νύφη κέρδισε το συγκεκριμένο παιχνίδι και, όταν ο γαμπρός συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει, σήκωσε εξαγριωμένος τη γροθιά του και χτύπησε την ανυποψίαστη γυναίκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σοκαρισμένη, η νύφη έβαλε το χέρι της στο σημείο που είχε δεχθεί το δυνατό χτύπημα, και στη συνέχεια αποχώρησε από τη σκηνή, συνοδευόμενη από δύο γυναίκες. Εν τω μεταξύ ο γαμπρός παρέμεινε στο ίδιο σημείο, δείχνοντας τελείως ατάραχος.

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, δεν είναι γνωστό τι συνέβη μετά τη βάρβαρη επίθεση και την αποχώρηση της νύφης από τη σκηνή, ενώ δεν υπήρχε και κάποια ανακοίνωση από τις τοπικές αρχές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις