ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΧΡΟΝΙΑ

Η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υπουργού δήλωσε ότι η οικονομική κρίση θα διαρκέσει έως το 2024.

Όταν η Ελληνική Λύση προειδοποιούσε από το 2020 για την επερχόμενη Οικονομική και επισιτιστική κρίση, παραθέτοντας μάλιστα και πλήρες πλέγμα ενεργειών για την αντιμετώπιση τους, η Ν.Δ. μας χλεύαζε.

Όταν η Ελληνική Λύση καλούσε την κυβέρνηση από τον Ιούλιο του 2021 να πάρει άμεσα μέτρα εν όψει της διαφαινόμενης έκρηξης του πληθωρισμού, η ΝΔ έκανε λόγο για «παροδικό φαινόμενο». Καταθέτοντας μάλιστα και προϋπολογισμό με προβλέποντας πληθωρισμό για το 2022, μικρότερο της μονάδας!

Ενδεικτικές οι δηλώσεις του υπουργού ενέργειας κ. Σκρέκα ο οποίος μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 «διαβεβαίωνε» ότι οι αυξήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος θα ανέρχονταν σε «μερικά ευρώ» και του υπουργού ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη ο οποίος «προέβλεπε» πως οι ανατιμήσεις θα υποχωρούσαν «πριν τα περασμένα Χριστούγεννα».

Σήμερα, αφού άφησε νοικοκυριά και επιχειρήσεις στο έλεος καρτέλ και ανατιμήσεων, παραδέχεται την εγκληματική της ανεπάρκεια. Το γεγονός ότι τα έσοδα του προϋπολογισμού για το πρώτο πεντάμηνο του 2022 υπερέβησαν τον στόχο κατά 2,9 δις ευρώ, αποδεικνύει την ληστεία των Ελλήνων με τους αυτουργούς να έχουν ονοματεπώνυμο: Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μόνο που μπορεί πλέον η ΝΔ να «προσφέρει», είναι να προκηρύξει άμεσα εκλογές για να λυτρώσει την Ελλάδα από την παρουσία της και την ανικανότητα της.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις