Στη Θράκη που δεν αναφέρονται τα ΜΜΕ

 

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το μουσουλμανικό τυπικό, πραγματοποιήθηκε στη Θράκη, η νεκρώσιμος τελετή του ψευδομουφτή Ξάνθης, Αχμέτ Μέτε, που απεβίωσε την Πέμπτη ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο πρόεδρος της τουρκικής βουλής Μουσταφά Σεντόπ παραβρέθηκε στην τελετή, καθώς και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος AKP, ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Φαίκ Οζτρακ, ο πρόεδρος του κόμματος Μεγάλης Ένωσης (BBP) Μουσταφά Ντεστίτσι, ο δήμαρχος Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν όπως και άλλοι.

 

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην «επόμενη μέρα» και στο πρόσωπο που θα διαδεχτεί τον Μέτε στην ψευτομουφτεία Ξάνθης. Πρόσωπο βέβαια που θα υποδείξει ουσιαστικά η Άγκυρα, μέσω του προξενείου Κομοτηνής.

Όπως θα δείτε χιλιάδες ήταν οι Μουσουλμάνοι (;) που τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία.

ΜΕΤΕ

ΜΕΤΕ 3

ΜΕΤΕ 4

Πρόκειται για μια βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού κράτους! Ασχολείται κανείς με τη Θράκη; Πώς είχε τόσους πιστούς ο ψευδομουφτής; Έχει ενημέρωση η ελληνική κυβέρνηση; Αν ναι, γιατί δεν θωρακίζει τη Θράκη;

Η Ε.Υ.Π του κ Κοντολέοντα, με τα κλιμάκιά της,  ενημερώνει την κυβέρνηση ή ασχολείται με… τις ακατάληπτες επισυνδέσεις και την παρακολούθηση πατριωτών και δημοσιογράφων;

Στέφανος Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις