Για ενεργειακά, πυρκαγιές και οικονομική κατάσταση.

Νέα βέλη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Κυβέρνησής του εξαπέλυσε ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ένα μπαράζ αναρτήσεων στο twitter με αφορμή τα ενεργειακά, τις πυρκαγιές και την οικονομική κατάσταση.

Γράφει χαρακτηριστικά:

Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
«Επιτυχίες» Μητσοτάκη. Η χώρα καίγεται χωρίς σχέδιο αντιμετώπισης της καταστροφής. Με 200 θανάτους την εβδομάδα,Ιούλιο μήνα,η πανδημία θερίζει ενώ κρύβουν τα στοιχεία. Ρεκόρ ακρίβειας,πτώσης πραγματικού εισοδήματος,ενίσχυσης λόμπι. Βασικά οικονομικά μεγέθη στέλνουν σήμα κινδύνου.
Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
Ξεκίνησε να κάνει πρόωρες εκλογές,άλλαξε γνώμη γιατί θα έχανε,πιθανότατα,την πρωθυπουργία. Σκέφτηκε ανασχηματισμό αλλά τον απέφυγε για να μη διαταράξει ισορροπίες,προκαλέσει αντιδράσεις. Με Μαξίμου «Λευκό Οίκο» και..58 υπουργούς, συσσωρεύει προβλήματα που θα βρούμε μπροστά μας.
Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
Η χειρότερη μορφή λαϊκισμού είναι η γεμάτη υποκρισία καταγγελία του, προκειμένου να δικαιολογηθούν αντιδημοκρατικές,αντιλαϊκές επιλογές υπέρ συμφερόντων.
Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
Το ξένοιαστο τουριστικό καλοκαίρι κινδυνεύει να μετατραπεί σε ανήσυχο καλοκαίρι καμένης γής, με 2 στους 3 να αντιμετωπίζουν με δέος τις δυσκολίες φθινοπώρου,χειμώνα. Η διαρκής σκηνοθεσία Μητσοτάκη,συνεργαζόμενων ΜΜΕ, ξεπερασμένη από τις αρνητικές εξελίξεις.
Γιώργος Κύρτσος
@GiorgosKyrtsos
Παραμύθι Μητσοτάκη και η γρήγορη επιστροφή στον λιγνίτη. Χρείζονται 6 μήνες για να αναδιοργανωθεί η σκόπιμα διαλυμένη εξόρυξη λιγνίτη. Χρειάζονται 12 μήνες για να ανέβει η ηλεκτροπαραγωγή από λιγνίτη στο 20% συνόλου. Πάμε για χειμώνα εξάρτησης από φ.αέριο. Με καπέλα,περιορισμούς.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις