Περιστέρι: Ο σύντροφος της 17χρονης τής έστελνε απειλητικά μηνύματα λίγες μέρες πριν από τη δολοφονία

21

Έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δολοφόνου της 17χρονης στο Περιστέρι. Νέα στοιχεία στο «φως».

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» για την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης στο Περιστέρι.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η 17χρονη φέρεται ότι είχε λάβει δεκάδες μηνύματα απειλητικού ύφους από τον 22χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της.

Αυτά τα στοιχεία προκύπτουν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και ξεκίνησαν όταν η κοπέλα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της. Τότε, ο 22χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά.

Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν τις εντάσεις και διαφωνίες των τελευταίων ημερών ανάμεσά τους. Καταθέτουν επίσης πως η ζήλια του φερόμενου ως δράστη, που θεωρούσε «κτήμα» του το άτυχο κορίτσι, και η επιθυμία της 17χρονης να διακόψουν τη σχέση τους και να φύγει από το σπίτι τους αποτελούσαν τις αφορμές για συχνούς άγριους καβγάδες, που εντείνονταν καθημερινά.

Κανένα ίχνος του 20χρονου Πακιστανού

Κανένα ίχνος δεν έχει δώσει μέχρι αυτή την ώρα ο φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης στο Περιστέρι. Ο 20χρονος που είναι ο νούμερο 1 ύποπτος για τη δολοφονία της Νικολέτας φαίνεται πως κρύβεται σε φιλικό σπίτι κάπου στα βόρεια προάστια, με τους Αστυνομικούς να σαρώνουν την Αττική, προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Παράλληλα, σήμα έχει δοθεί σε αεροδρόμια, λιμάνι και σύνορα, για να μην φύγει στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα σοκάρουν οι αποκαλύψεις από τον πατέρα της 17χρονης για το δύσκολο παρελθόν της κοπέλας, η οποία προσπάθησε να κάνει μία νέα αρχή στην Αθήνα.

Μαρτυρικός ο θάνατος της Νικολέτας

Η ιατροδικαστική έκθεση της 17χρονης κοπέλας προκαλεί ανατριχίλα. Όπως προκύπτει, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο δράστης την έπνιγε επί 5 με 7 λεπτά και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

Από τη μια, με το αριστερό φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι, αφήνοντάς της σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά. Από την άλλη, με το δεξί του χέρι φέρεται να τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως.

Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like