«Ζούμε σε έναν κόσμο που οδεύει προς το παράλογο. Η ΝΔ αντί να πάρει μέτρα για το δημογραφικό, δίνοντας λύσεις στους Έλληνες να κάνουν παιδιά, προσπαθεί να το λύσει με τους Πακιστανούς», είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

«Βολές» κατά της Νέας Δημοκρατίας εκτόξευσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ενώ υπεραμύνθηκε των απόψεων της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία εντάχθηκε από χθες στο κόμμα του.

Ο ανεξάρτητος, μετά τη διαγραφή του από την Πειραιώς, βουλευτής κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι «δεν είναι πια το φιλελεύθερο δεξιό κόμμα» κι έφερε ως παράδειγμα μεταξύ άλλων, τη θέση της Ελλάδας στην ακρίβεια των καυσίμων, αλλά και το ότι, «είμαστε 32οι σε αγοραστική δύναμη στον πίνακα ΔΝΤ».

«H ΝΔ μπήκε σε ‘ποταμίσιο’ μονοπάτι», σημείωσε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, λέγοντας πως, «κυβερνούν με voucher» και ότι, «πρέπει να μειωθούν οι φόροι».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρθηκε και στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ερωτηθείς για κριτικές που έχει ασκήσει στο παρελθόν μέσω αναρτήσεών της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε πως, «η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός», εκτιμώντας ότι, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης».

«Ζούμε σε έναν κόσμο που οδεύει προς το παράλογο. Η ΝΔ αντί να πάρει μέτρα για το δημογραφικό, δίνοντας λύσεις στους Έλληνες να κάνουν παιδιά, προσπαθεί να το λύσει με τους Πακιστανούς», ανέφερε.

«Έχουμε από την αρχή της εισβολής υπάρξει αντίθετοι με την εισβολή», σημείωσε κληθείς να απαντήσει για τη θέση του κόμματός του στον πόλεμο της Ουκρανίας και ξεκαθάρισε ότι, «δεν θα έβαζα ποτέ στην ίδια μοίρα τον Όρμπαν, που είναι δημοκρατικά εκλεγμένος με τον Πούτιν και τον Ερντογάν, που είναι de facto».

«Χρειάζεται διαφορετικό μείγμα στις κυρώσεις, αυτό που κάνουμε τώρα θα μας κάνει να έχουμε έναν δύσκολο χειμώνα», κατέληξε αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πολιτική.

ieidiseis.gr

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις