Έκθετη η κυβέρνηση που υποστηρίζει πως δεν υπάρχουν τα στοιχεία της παρακολούθησης για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ!

Τον Δεκέμβριο του 2023 λήγει ο χρόνος «αποθήκευσης» και διατήρησης του αρχείου με τις καταγραφές των συνομιλιών του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ, σύμφωνα με τα δεδομένα λειτουργίας του συστήματος νόμιμων συνακροάσεων των μυστικών υπηρεσιών αλλά και τις σχετικές νομικές προϋποθέσεις για την παρακολούθηση των πολιτών.

Όπως αποκαλύπτει στα «Νέα» ένας από τους καλύτερα πληροφορημένους και έγκυρους δημοσιογράφους, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι προδιαγραφές του ιταλικού συστήματος επισυνδέσεων της ΕΥΠ ορίζουν ότι τα αρχεία καταγραφής (log files) συνομιλιών διατηρούνται αυστηρά για 24 μήνες από την περίοδο της παρακολούθησης και δεν επιτρέπεται σε κανέναν χειριστή του συστήματος να διαγράψει νωρίτερα οτιδήποτε σχετικό.

Το ερώτημα που δημιουργείται είναι μείζον: Πώς η κυβέρνηση δηλώνει μέσω του εκπροσώπου της πως έχουν καταστραφεί τα αρχεία παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη;

Και πώς το ξέρει η κυβέρνηση;

Για να καλύπτουν το ένα λάθος στο Μαξίμου, επιχειρούν να το καλύψουν με ένα άλλο, με αποτέλεσμα τα πράγματα να τα κάνουν χειρότερα! Και να εκτίθενται περισσότερο!

B. Σκ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις