Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κουραμαδίτικα στην Κέρκυρα, πολύ κοντά στον οικισμό και με κατεύθυνση ανέμου προς την κατοικημένη περιοχή.

Έχουν κινητοποιηθεί άμεσα 19 πυροσβέστες με 5 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 2 ελικόπτερα και έχουν ζητηθεί και αναμένονται με δρομολόγιο πλοίου από την Ηγουμενίτσα ακόμη 5 οχήματα και δύο ομάδες δασοκομάντος.

Νέα φωτιά από κεραυνό στην Κοζάνη

Νέα φωτιά έχει ξεσπάσει πιθανόν από κεραυνό, εξαιτίας της κακοκαιρίας στην περιοχή, σε ορεινό και εξαιρετικά δύσβατο σημείο, σε δασική έκταση, στην Μεταμόρφωση Κοζάνης. Κινητοποιήθηκαν και επιχειρούν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Οριοθετήθηκε η φωτιά στο Σέιχ Σου

Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση σήμερα στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης είναι οριοθετημένη. Επιχειρούν 51 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, ενώ από αέρος επιχείρησαν ένα ελικόπτερο και 2 αεροσκάφη. Συνδρομή παρέχουν εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.

Φωτιά στο Σέιχ Σου
Φωτιά στο Σέιχ Σου EUROKINISSI

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

news247.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις