⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΗ πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις, ενώ πολλοί δρόμοι έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο
Το χαλάζι διαμέτρου 10 εκατοστών προκάλεσε και άλλους τραυματισμούς και σύμφωνα με τους Ισπανούς μετεωρολόγους πρόκειται για την πιο ισχυρή χαλαζόπτωση στην περιοχή εδώ και 20 χρόνια.
Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης 30/08 όταν το μωρό που ήταν σε εξωτερικό χώρο δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από το τεράστιο σε μέγεθος χαλάζι. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και δυστυχώς έχασε την μάχη σήμερα το πρωί.
Η πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για πάνω από 28 τραυματίες, ενώ πολλοί δρόμοι έμοιαζαν με βομβαρδισμένο τοπίο. Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει την Ισπανία τις τελευταίες ημέρες.
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



















































