⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΈχουν βρεθεί περίπου 20 επιζώντες – Το σκάφος είχε ξεκινήσει από το βόρειο Λίβανο
Οι συριακές αρχές άρχισαν να εντοπίζουν πτώματα στη θάλασσα, στα ανοικτά της Ταρτούς, χθες Πέμπτη το βράδυ, ωστόσο ακόμη δεν έχουν διευκρινίσει τι συνέβη στο πλοιάριο.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχουν βρεθεί περίπου 20 επιζώντες και έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο αλ Μπάσελ της Ταρτούς, εξήγησε ο Γούμπαχ..

Το υπουργείο Μεταφορών της χώρας, επικαλούμενο επιζώντες, ανακοίνωσε ότι το πλοιάριο αναχώρησε από τη Μίνιεχ στον βόρειο Λίβανο την Πέμπτη με 120 ως 150 επιβαίνοντες.
Ο Σαμέρ Κομπρούσλι, διευθυντής των λιμενικών υπηρεσιών της Συρίας, δήλωσε σήμερα ότι οι έρευνες συνεχίζονται.
Λόγω της οικονομικής κρίσης στον Λίβανο, μιας από τις χειρότερες στον κόσμο από το 1850, πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. Εκτός από τους Λιβανέζους, στα πλοιάρια επιβαίνουν συχνά άνθρωποι που είναι ήδη πρόσφυγες από τη Συρία και την Παλαιστίνη.
Την Τετάρτη, ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι διέσωσε 55 ανθρώπους από ένα σκάφος που έμεινε ακυβέρνητο στα χωρικά ύδατα της χώρας.
ΑΠΕ – ΜΠΕ-protothema.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































