⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google
Στη σύλληψη 22 ατόμων προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετείχαν στην επιχείρηση που έγινε σήμερα (27.09.2022) από το πρωί σε Πολυτεχνειούπολη, Ζωγράφου, Καισαριανή και Βύρωνα με στόχο τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε εγκληματικές δραστηριότητες.

Ανάμεσα τους συλληφθέντες της επιχείρησης στην Πολυτεχνειούπολη και τις γύρω περιοχές και μια γυναίκα, δόκιμη αστυνομικός που ενημέρωνε τους συλληφθέντες για τις έρευνες αλλά και τις εφόδους των αστυνομικών, σύμφωνα με το newsit.gr.

Από τις παραπάνω συλλήψεις, οι 13 πραγματοποιήθηκαν στην εστία της Πολυτεχνειούπολης, έξω από την οποία σημειώθηκε και το περιστατικό με τον 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό που επιτέθηκε στην ανθυπαστυνόμο. Η αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. στην προσπάθεια της να προστατευτεί, τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Οι υπόλοιπες εννέα συλλήψεις έγιναν σε σπίτια.

thestival.gr

Φωτογραφία: Intime

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις