Η αλαζονεία και τα “γαλάζια” ρουσφέτια που “γράφονται” στην άμμο! Στα κάγκελα οι βουλευτές και οι υπουργοί της ΝΔ με το πολιτικό γραφείο του Θεοδωρικάκου. “Μας αντιμετωπίζουν σαν να μην υπάρχουμε. Δεν θα βρούμε ούτε ψήφο”.


Άνω κάτω όπως μαθαίνω ετοιμάζονται να τα κάνουν 8 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εξαιτίας των “κλειστών πορτών” που βρίσκουν από το πολιτικό γραφείο του Θεοδωρικάκου όταν ζητάνε ρουσφετάκια για τους ψηφοφόρους τους. “Το πολιτικό γραφείο μας αγνοεί πλήρως. Ούτε καν σηκώνει τα τηλέφωνα”. Αυτά έλεγε μεταξύ άλλων γνωστός βουλευτής – υπουργός που εκλέγεται στον Βόρειο Τομέα, σε παρέα όπου βρέθηκε με άλλους βουλευτές και οι οποίοι κατά περίεργη σύμπτωση συμφωνούσαν μαζί του ως προς την συμπεριφορά του συγκεκριμένου γραφείου. “Λες και είμαστε… από ξένο κόμμα”.
Τώρα βέβαια εάν ο Θεωδορικάκος που πολιτεύεται στον Νότιο Τομέα έχει δώσει εντολή για τέτοια συμπεριφορά είναι άλλο πράγμα, άλλα μάλλον είναι δύσκολο να το πιστέψουμε. Να το κάνει για υποψήφιους της ίδιας περιφέρειας για να μην “ψηλώσουν” τους ψηφοφόρους τους έχει νόημα. Να το κάνει όμως και για άλλες περιφέρειες μάλλον αποδεικνύει ότι έχει μαζέψει ένα τσούρμο άσχετους που τον εκθέτουν.
edolio5.blogspot.com

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις