Από το Μαξίμου φέρεται να δοθήκαν οδηγίες να ξεσκονίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τα οικονομικά των οικογενειακών επιχειρήσεων Ανδρουλάκη στην Κρήτη.

 

Η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη, εξελίσσεται πλέον σε θρίλερ, ως προς τον πραγματικό λόγο που την προκάλεσε .

Δεν θα τον μάθουμε ποτέ, αν ο ίδιος ο Ανδρουλάκης δεν πει τα πράγματα με το όνομά τους -και να πάρει τις συνακόλουθες αποφάσεις του στο …κόμμα του.

Ο Μητσοτάκης πάντως αποκλείεται να την πει, γιατί θα έπρεπε την ίδια στιγμή να παραιτηθεί. Γι αυτό κατασκευάζει «νομιμότητες», «απόρρητα» και «διαγραφές αρχείων».

Αλλά το πράγμα δεν σταματάει εκεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Πρωθυπουργός έχει τόσο μένος κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ιδίως για τη μεταφορά του θέματος στην Ευρώπη- ώστε συνεχίζεται η …παρακολούθησή του.

Αυτή τη φορά σε οικονομικά θέματα και σε …οικογενειακό πλαίσιο. Από το Μαξίμου φέρεται να δοθήκαν οδηγίες να ξεσκονίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες τα οικονομικά των οικογενειακών επιχειρήσεων Ανδρουλάκη στην Κρήτη.

Η πολιτική σύγκρουση, μετατρέπεται σε βεντέτα. Με χτυπήματα πίσω από την πλάτη…

Γ.Λ.

 

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις