Τρεις Ρομά συνελήφθησαν στις Σέρρες καθώς έβαλαν ως στόχο να κλέβουν χρυσές αλυσίδες από ηλικιωμένες γυναίκες.

Αρχικά, το πρωί της Τρίτης μία γυναίκα Ρομά αγκάλιασε μία ηλικιωμένη και έκλεψε από τον λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα αξίας 750 ευρώ. Ένας άνδρας και μία γυναίκα, επίσης Ρομά, ως συνεργοί περίμεναν στο αυτοκίνητο, με το οποίο διέφυγαν.

Στη συνέχεια, αποπειράθηκαν να κλέψουν κι άλλη αλυσίδα από ηλικιωμένη, με τον ίδιο τρόπο, αυτή τη φορά χωρίς επιτυχία.

Μετά από έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνέλαβαν τους τρεις δράστες. Πρόκειται για τρεις Ρομά, έναν 68χρονο και δύο γυναίκες 35 και 42 ετών.

Στην κατοχή τους βρέθηκε η κλεμμένη αλυσίδα και αποδόθηκε στην πρώτη παθούσα, ενώ το όχημα που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκε.

Πέλλα: 43χρονος είχε 26 γραμμάρια ηρωίνης

Συνελήφθη χθες (11/10) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 43χρονος άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε θαμνώδη έκταση δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1 και 3,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 1 κιλού και 19 γραμμαρίων.

Συνελήφθη χθες (11 Οκτωβρίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 43χρονος άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους 26,8 γραμμαρίων.

thestival.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις