Στη διάρκεια ομιλίας του σε ψηφοφόρους του κυβερνώντος κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, ο Τούρκος ΥΠΕΣ Σ.Σοϊλου λέει, πως με τη βοήθεια του… Αλλάχ η Τουρκία θα σχεδιάσει τη νέα τάξη πραγμάτων στον κόσμο και η Δύση «θα φάει την σκόνη της».

Σε αυτή την χώρα, οι ΗΠΑ θέλουν να δώσουν τα F-16 Viper με τα οποία θα απειλούν καθημερινά την Ελλάδα και θα εκμηδενίσουν το όποιο πλεονέκτημα αποκτούσε η ΠΑ με την έλευση των Rafale και τον εκσυγχρονισμό των δικών της F-16  σε επίπεδο Viper.

Για να το πετύχουν μάλιστα αυτό οι Αμερικανοί κατάργησαν τους όρους που περιόριζαν την πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία στην έκδοση της Γερουσίας του νομοσχεδίου περί Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ (NDAA) του 2023.

Δηλαδή ανοίγει ο δρόμος της προμήθειας νέων μαχητικών αλλά και αναβάθμισης παλαιοτέρων χωρίς να υπάρχει καμία δέσμευση χρήσης.

«Ο Αλλάχ θα μας το παραχωρήσει. Θα σχεδιάσουμε την νέα τάξη πραγμάτων. Αρπάξαμε την ευκαιρία. Η συμμαχία μας είναι συμμαχία του δρόμου του Αλλάχ. Μετά το 2023 θα κινηθούμε τόσο γρήγορα που η Δύση θα πρέπει να φάει την σκόνη μας» είπεο Σ.Σοϊλού, ρωτώντας τους παρευρισκόμενους εάν είναι έτοιμοι -ως Τούρκοι- να δώσουν ένα «μάθημα» σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

«Είστε έτοιμοι να δώσετε ένα μάθημα σε αυτούς τους δυτικούς πρέσβεις στην Τουρκία, στην σκευωρό ΗΠΑ και στην Ευρώπη ένα μάθημα ; Είστε έτοιμοι να κάνετε τον 21ο αιώνα, αιώνα της Τουρκίας ;» κατέληξε.

Προφανώς και στις ΗΠΑ «τα θέλουν… » και τα παθαίνουν, αφού ακόμα δεν έχουν καταλάβει με ποιους έχουν να κάνουν.

 

δείτε το βίντεο εδώ 

pronews.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις