Συνελήφθη ένας αλλοδαπός

Με επιχείρηση που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στα Χανιά, το απόγευμα της Τρίτης, βρέθηκε με χειροπέδες ένας αλλοδαπός για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί «φιξάκια» με ακατέργαστη κάνναβη στα στέκια χρηστών της ευρύτερης περιοχής.

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του υπόπτου, κατασχέθηκαν 12 συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 109 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ο σκύλος βρήκε ναρκωτικά και λαθραίο καπνό
Στα… ρουθούνια του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών βρέθηκε ένας 26χρονος Έλληνας κατά την αποβίβασή του από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι του Ηρακλείου. Το εκπαιδευμένο τετράποδο αντέδρασε θετικά όταν μύρισε την αποσκευή του και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού βρήκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 6,4 γραμμαρίων που ήταν κρυμμένες μέσα σε μια κάλτσα, έναν θρυμματιστή με υπολείμματα κάνναβης, μία συσκευή καπνίσματος και 25 λαθραίες συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων. Ο νεαρός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Μάνος Τσαγκαράκης
protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις