Μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του».

Με αυτά τα λόγια ο ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ανακοίνωσε τη διαγραφή από τα μητρώα του κόμματος του πρώην πλέον στελέχους του, το οποίο φαίνεται πως είχε έρθει σε επαφή με την 12χρονη από τον Κολωνό μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής blindchat.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, ο άνδρας αυτός –ηλικίας άνω των 50 ετών- είχε προσέλθει αυτοβούλως πριν από περίπου 10 ημέρες στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ανηλίκων που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι.

Ο ίδιος κατέθεσε ενόρκως ενώπιον των αστυνομικών ότι είχε ανοίξει λογαριασμό στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα γνωριμιών και είχε συνομιλήσει με αρκετές γυναίκες. Φέρεται, ωστόσο, να υποστήριξε ότι καμία απ’ αυτές δεν του είχε συστηθεί ως κάτω των 18 ετών και πως ούτε ο ίδιος είχε αντιληφθεί να συνομιλεί με ανήλικη. Γι’ αυτό και άλλωστε και αφέθηκε ελεύθερος, με την ΕΛ.ΑΣ. να κρατάει το κινητό του τηλέφωνο για εξέταση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Πρόκειται, λοιπόν, για έναν από τους 13 άνδρες που είχαν προσέλθει αυτοβούλως για ένορκη κατάθεση και για τους τρεις εξ αυτών προέκυψαν στοιχεία πως ενδεχομένως να είχαν συναντηθεί κιόλας με την 12χρονη. Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανακοίνωση του ότι «ταυτοποιήθηκε να έχει να έχει επικοινωνήσει με το θύμα», φαίνεται να ανατρέπει την κατάθεση του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι πρόκειται για στέλεχος που δεν είχε ουδέποτε βουλευτική ιδιότητα, αλλά συμμετείχε ενεργά στα κομματικά όργανα τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια.

Κώστας Παπαδόπουλος

newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις