Όχι μόνο στην κατοικία του, αλλά και στο σπίτι ενός συγγενικού του προσώπου σε περιοχή των Τρικάλων, έκρυβε ποσότητες κάνναβης κάθε είδους που διακινούσε στην «πελατεία» του ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, μετά από πληροφορίες.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στα δυο σπίτια, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 605 γραμμαρίων, αποξηραμένη κάνναβη βάρους 126 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 8,3 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Χειροπέδες σε τέσσερις για διακίνηση κάνναβης

Τρεις άνδρες και μια γυναίκα συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. σε μια περιοχή της Λιβαδειάς, όταν κατά τον έλεγχο που τους έκαναν βρήκαν στην κατοχή τους μία συσκευασία η οποία περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 52 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς όπου τους ασκήθηκε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις