Η ανησυχία στο Μαξίμου γίνεται πιο έντονη όταν το REDCARPET αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας έχει στα χέρια του αποδεικτικά στοιχεία για υπουργό «Χ», που με εντολή του Μαξίμου τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ!

Όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα του Τσίπρα για να τους χορέψει στο ταψί, αφού απ´ ότι φαίνεται οι «αρμοί της εξουσίας», βλέποντας ότι το σημερινό καθεστώς βυθίζεται στα σκάνδαλα του, σπεύδουν και του δίνουν στο χέρι έγγραφα- ντοκουμέντα μεταξύ των οποίων και για τις επίσημες επισυνδέσεις της ΕΥΠ!

Το Μαξίμου είχε τεθεί σε συναγερμό από την στιγμή που ο Τσίπρας κατέθεσε την ερώτηση για το εάν τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα του Documento βρίσκονται και στην λίστα των επίσημων επισυνδέσεων της ΕΥΠ. Ορισμένοι εκ των παρατρεχάμενων καθησύχαζαν τον Μητσοτάκη ότι πρόκειται για κούφιο «πυροτέχνημα» του Τσίπρα ως εκείνα που ρίχνουν οι φοιτητικές οργανώσεις στα αμφιθέατρα κατά τις προεκλογικές περιόδους.

Ωστόσο η ανησυχία στο Μαξίμου γίνεται πιο έντονη όταν το REDCARPET αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας έχει στα χέρια του αποδεικτικά στοιχεία για υπουργό «Χ», που με εντολή του Μαξίμου τον παρακολουθούσε η ΕΥΠ!

Η αποκάλυψη του REDCARPET προκαλεί αναταράξεις και στον τελευταίο όροφο της «δεσποινίδος Κατεχάκη» με την αρμόδια λειτουργό να βρίσκεται εκτός εαυτού απειλώντας θεούς και δαίμονες…

Το τι ακριβώς έχει συμβεί αναμείνατε στους δέκτες σας…

Δ.Β.

ieidiseis.gr

AP Photo/Francois Walschaerts

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις