Ξέρει ότι ο Τσίπρας γνωρίζει τα πάντα και ενδεχομένως περισσότερα από όσα ο ίδιος θυμάται ότι έχει κάνει. Είναι δε τόσα πολλά τα προσωπικά του αιτήματα για υποκλοπές που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα.

Για το σκάνδαλο των υποκλοπών ήρθε η ώρα της Δικαιοσύνης την οποία καμία κυβέρνηση δεν θα πρέπει να είναι βέβαιη ότι μπορεί να την ελέγξει. Πολύ δε περισσότερο όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο μαέστρος των υποκλοπών, έχει παραιτηθεί. Από την πρώτη στιγμή που έσκασε το σκάνδαλο κυριεύτηκε από πανικό, πέταξε την πακέτα, εκδίωξε τον σολίστα (Γρήγορη Δημητριάδη) και μοιάζει ως να επιβαίνει στο «Τιτανικό» και να αναμένει τη βύθιση.

Τέσσερις μήνες τώρα ο Κ.Μητσοτάκης είναι όμηρος των πράξεων του. Παραδομένος, χωρίς ψυχικά αποθέματα αναμένει το μοιραίο περιπλανώμενος από χωρίου εις χωριόν…

Άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα του λένε ότι «δεν το παλεύει» πια και επιπλέον «δεν γνωρίζει βασικά κομμάτια του παζλ που συνθέτουν την επιχειρησιακή εικόνα των υποκλοπών». Δεν την γνωρίζει και δεν θέλει να την μάθει διότι έχει συνειδητοποιήσει ότι και η παραμικρή παρέμβαση θα περιπλέξει περισσότερο τα πράγματα.

Τώρα περιμένει με τρόμο ποιοι εκ των Διοικητικών της ΕΥΠ και της Αστυνομίας που συμμετείχαν στις υποκλοπές θα πλησιάσουν τον Αλέξη, αν δεν τον έχουν ήδη προσεγγίσει.

Ξέρει ότι ο Τσίπρας γνωρίζει τα πάντα και ενδεχομένως περισσότερα από όσα ο ίδιος θυμάται ότι έχει κάνει. Είναι δε τόσα πολλά τα προσωπικά του αιτήματα για υποκλοπές που χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα. Ούτε ο Δημητριάδης μαζί με τον Γεραπετρίτη μπορούν ίσως θα θυμηθούν όλα!

Το μόνο που δεν ξέρει ο Κ Μητσοτάκης είναι πως ο Τσίπρας θα διαχειριστεί το πλούσιο υλικό που διαθέτει. Απλώς έχει ψυχανεμιστεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα παρεκλείνει του θεσμικού του ρόλου και ως εκ τούτου περιμένει :

  1. Α ´ ράπισμα στο κοινοβούλιο
  2. Β ´ ράπισμα στην κάλπη
  3. Γ´ ράπισμα στα γουνάκια και όχι στα γουναράδικα.

Δ.Β.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις