Γιατί αποκάλυψε πως παραιτήθηκε και δε τον …παραίτησαν!

Η κίνηση του Γρήγορη Δημητριάδη να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να πει ότι ο ίδιος παραιτήθηκε, και δεν τον εκδίωξε ο πρωθυπουργός όπως εκείνος υποστήριξε σε συνέντευξη του στον ξένο τύπο, κάθε άλλο παρά απρογραμμάτιστη ήταν.

Υποδηλώνει τις κακίες σχέσεις Μητσοτάκη – Δημητριάδη που μέρα με την μέρα επιδεινώνονται περαιτέρω.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης προσήλθε στην Επιτροπή της Βουλής με αρνητικά vibes για τον θείο του με τον οποίο έχουν πλέον σταματήσει να συνομιλούν στο τηλέφωνο ! Τον έχει δε ενοχλήσει σφόδρα το γεγονός ότι όταν προέκυψε ένα σοβαρό θέμα το απόγευμα της τρίτης 22 Νοεμβρίου, που αφορούσε την προστασία του ιδίου και αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκείνος δεν του σήκωσε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να του αποστείλει SMS. Αν και κινητοποιήθηκε το σύμπαν, ο ίδιος ο Μητσοτάκης απέφυγε να παρέμβει για την διευθέτηση του προβλήματος. Αντιθέτως ο Αλέξης Τσίπρας που είχε μάθει για το συγκεκριμένο συμβάν από την προσωπική του φρουρά που προφανώς το είχε ακούσει από την …Motorola της Αστυνομίας, προέβη αμέσως σε πιο δυναμική και αποτελεσματική κίνηση.

Αυτό το άγνωστο συμβάν και ενδεχομένως πολλά αλλά, έκαναν τον Γρηγόρη Δημητριάδη να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας παραπέμποντας στην λαϊκή ρήση: «Ρωτήστε τον μπάρμπα μου τον ψεύτη»

Δ.Β.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις