Και γιατί ο Δημητριαδης εδώ και καιρό διευκρινίζει ότι δεν είναι «ανιψιός» αλλά «εγγονός»

Αν ο Γιάννης Μπρατάκος ως γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού επιχειρήσει κάποια στιγμή να γράψει βιβλίο για τα όσα του συμβαίνουν στην ζωή του από την στιγμή που κάθισε στην ηλεκτρική καρέκλα του Μεγάρου Μαξίμου , σίγουρα θα τοποθετηθεί στις πιο ενδιαφέρουσες πλευρές της νεότερης ιστορίας του τόπου και ιδίως στο κεφάλαιο που θα αφορά την πολιτική οικογένεια Μητσοτάκη.

Είναι δε βέβαιο ότι ο νεότερος Μπρατάκος μέσα σε λίγους μήνες από εμπειρίες έχει ξεπεράσει τον αείμνηστο πατέρα του Αγγελο Μπρατάκο (1935-2021), ο οποίος διατέλεσε γενικός διευθυντής της Ν.Δ. και υπήρξε στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Σήμερα ο Γιάννης (με δυο “ν” ) εκτός όλων των άλλων είναι επιφορτισμένος και με τον να κάνει το «περιστέρι» αποστέλλοντας μηνύματα ραδιενεργά του «θείου» προς τον «ανιψιό».

Αντί να κάτσουν να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το τσουνάμι που είναι έτοιμο να ξεσπάσει μετά τις σεισμικές δονήσεις που θα προκληθούν στο πολιτικό σύστημα από τις ντοκουμενταρισμένες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εκείνοι ακονίζουν τα μαχαίρια μεταξύ τους.

Τελευταία εχθρική ενέργεια που εκδηλώθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ήταν αμέσως μετά την κατάθεση του Γρήγορη Δημητριάδη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Μέσω του Γιάννη Μπρατάκου ο Κυριάκος διαμήνυσε στον Γρηγόρη : « Πες του ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ στα μάτια μου».

Βέβαια το οργισμένο μήνυμα Μητσοτάκη είναι η μια πλευρά του νομίσματος. Υπάρχει και η άλλη με τις προθέσεις Δημητριάδη: – Θέλει να ξαναδεί και ανταμώσει και πάλι (εννοώ πολιτικά) με τον Μητσοτάκη; Ή μήπως αυτή την στιγμή είναι αμοιβαία τα αισθήματα του ενός για τον άλλο ; Δεν είναι τυχαίο ότι Δημητριαδης – τον οποίο σημειωτέον ούτε γνωρίζω και ούτε συνομιλώ μαζί του- καιρό τώρα επαναλαμβάνει μονότονα στους φίλους του ότι : « Δεν είμαι ανηψιός αλλά εγγονός».

Σας θυμίζω δε το νοσταλγικό πόνημα για την Τζιά που είχε γράψει ο Δημητριαδης το καλοκαίρι του 2021 αμέσως μετά την επιστροφή του απο τις διακοπές που εμμέσως πλην σαφώς τους προειδοποιούσε στο Μαξίμου ότι είναι έτοιμος να αποσυρθεί στους αμπελώνες του στο νησί !

Δ.Β.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις