Airbnb: Τι αλλάζει με το απόρρητο από 31 Μαρτίου 2023

22

Με ένα email η Airbnb ενημερώνει ότι οι όροι αλλάζουν και αν δεν συμφωνείτε δεν θα μπορείτε να κάνετε κράτηση.

Μεγάλες αλλαγές έρχονται από 31 Μαρτίου 2023 στην πολιτική απορρήτου και τους όρους του Airbnb. Η δημοφιλής πλατφόρμα ενημέρωσε σήμερα με email ότι εφόσον κάποιος που έχει λογαριασμό διαφωνεί με τους ενημερωμένους Όρους ή την Πολιτική Απορρήτου, τότε μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό του.

Το email ενημερώνει χαρακτηριστικά:

«Ενημερώνουμε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών μας, τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών Πληρωμών, κάποιους άλλους όρους και πολιτικές μας (“Όροι”) και την Πολιτική Απορρήτου μας. Πραγματοποιούμε αυτές τις ενημερώσεις για να υποστηρίξουμε τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές μας δραστηριότητες και νέες λειτουργίες, να παρέχουμε πρόσθετες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων και να ανταποκριθούμε σε μελλοντικούς νόμους και κανονισμούς.

Οι ενημερωμένοι Όροι και η Πολιτική Απορρήτου θα τεθούν σε ισχύ για τους υφιστάμενους χρήστες στις 30 Μαρτίου 2023. Μετά από αυτήν την ημερομηνία, θα πρέπει να συμφωνήσετε με τους ενημερωμένους Όρους και να αποδεχτείτε την Πολιτική Απορρήτου για να πραγματοποιήσετε ή να διαχειριστείτε κρατήσεις. Κατά τη χρήση της πλατφόρμας της Airbnb από τη συγκεκριμένη ημερομηνία και έπειτα θα ισχύει η ενημερωμένη Πολιτική Απορρήτου.

Σας παροτρύνουμε να διαβάσετε πλήρως τους ενημερωμένους Όρους και την Πολιτική Απορρήτου, ενώ μπορείτε να τους κατεβάσετε σε έντυπη μορφή για δική σας αναφορά. Επιπλέον, παρέχουμε μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο αλλάζουν οι όροι και οι πολιτικές μας στο Κέντρο Βοήθειας. Αν διαφωνείτε με τους ενημερωμένους Όρους ή την Πολιτική Απορρήτου, μπορείτε να σταματήσετε τη συνεργασία σας με την Airbnb ανά πάσα στιγμή, διαγράφοντας τον λογαριασμό σας.»

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like