Νέα στοιχεία για το φονικό στη Νέα Ιωνία – Η μυστηριώδης γυναίκα που αναζητούν οι Αρχές – Τι έδειξαν οι κάμερες  

10

Μία μυστηριώδη γυναίκα που λίγο πριν τη συμπλοκή καθόταν μαζί με το θύμα στο ίδιο τραπέζι της καφετέριας στη Νέα Ιωνία αναζητούν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί τόσο από μαρτυρίες όσο και από το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες του καταστήματος «βλέπουν» πράγματι αυτή τη γυναίκα να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον 37χρονο υδραυλικό. Με το που πέφτουν οι πυροβολισμοί, η γυναίκα φαίνεται να τρέχει πανικόβλητη και να εξαφανίζεται από το σημείο.

Πλέον οι αστυνομικοί κάνουν προσπάθειες αναζήτησής της, προκειμένου να καταθέσει για αυτά τα κρίσιμα λεπτά που στοίχισαν τη ζωή στον 37χρονο.

Εν τω μεταξύ, επείγοντα σήματα στις εισόδους και εξόδους της χώρας, κυρίως στα σύνορα με την Αλβανία, απέστειλε από την πρώτη στιγμή του φονικού στη Νέα Ιωνία η ΕΛ.ΑΣ. ώστε να κλείσουν οι οδοί διαφυγής για τους τέσσερις σκληρούς Αλβανούς κακοποιούς, καθώς οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι θα προσπαθήσουν να διαφύγουν προς τη χώρα τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην ασφάλεια εκτιμούν πως οι τέσσερις πιστολέρο δεν έχουν διαφύγει από την Αθήνα καθώς φαίνεται πως έχουν ανθρώπους και «καβάτζες» που θα τους βοηθήσουν να κρύψουν τα ίχνη τους.

Παράλληλα οι έρευνες κινούνται στον δρόμο ταυτοποίησης των άλλων τριών ατόμων που συμμετείχαν στη συμπλοκή, για τους οποίους πιστεύεται ότι ανήκουν σε αντίπαλη συμμορία που είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με τους «Lions», όπως είναι η επωνυμία της συμμορίας των Αλβανών πιστολέρο.

Αυτό αποδεικνύεται και από τους εννέα κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής, καθώς βαλλιστικά διαπιστώθηκε ότι προέρχονται από δύο διαφορετικά πιστόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμορία φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, με έδρα το κέντρο της Αθήνας.

Real.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like