⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google

Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.

➕ Προσθήκη στη Google

Δύο κακοποιοί λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο και διέφυγαν περπατώντας

Έρευνες προς κάθε κατεύθυνση διενεργούν οι αστυνομικοί του τμήματος Πηνειού και της Ασφαλείας Ήλιδας για να ταυτοποιήσουν τους δύο κακοποιούς που λήστεψαν ένα κοσμηματοπωλείο στο κέντρο της Γαστούνης και διέφυγαν… περπατώντας, παρ’ όλο που εκείνη την ώρα η αγορά ήταν γεμάτη κόσμο!

Ήταν 7.30΄ το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι δύο μετρίου αναστήματος δράστες εισέβαλαν φορώντας κουκούλες full face στο κοσμηματοπωλείο του οποίου η πόρτα ήταν ανοιχτή. Ο ένας ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού την ιδιοκτήτρια που καθόταν στο γραφείο και ο δεύτερος άρχισε να αδειάζει τις προθήκες, αλλά και το χρηματοκιβώτιο που ήταν ανοιχτό, αφού η γυναίκα είχε μόλις βγάλει τα δείγματα για να τα βάλει στην βιτρίνα.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά και οι δράστες, που άρπαξαν κοσμήματα συνολικής αξίας 100.000 ευρώ, διέφυγαν στη συνέχεια πεζή, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περαστικούς. Η σοκαρισμένη γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από περιπολικά και μοτοσικλετιστές, χωρίς να καταφέρουν να εντοπίσουν τους ληστές.

protothema.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις