Γιάννης Ραγκούσης: Καταγγέλλει ότι άγνωστοι παραβίασαν το σπίτι του στην Πάρο

12

Ο τομεάρχης Διαφάνειας ανέφερε πως τον ειδοποίησε η μικρή του κόρη

Τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook επέλεξε ο Γιάννης Ραγκούσης ώστε να προχωρήσει σε καταγγελία σχετικά με το σπίτι του στην Πάρο και το γεγονός πως, όπως υποστήριξε, άγνωστοι παραβίασαν την εξώπορτα. Όπως ανέφερε ο τομεάρχης Διαφάνειας στην ανάρτησή του άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές, παραβίασαν την εξώπορτα του σπιτιού του στην Πάρο και μπήκαν στην αυλή του ενώ μέσα ήταν η κόρη του.

«Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου!» σημείωσε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή. Ειδοποιήσαμε την αστυνομία».

Ιδού τα αποτελέσματα της άθλιας δημοσιογραφικής στοχοποίησης των παιδιών μου! Πριν λίγο, κατατρομαγμένη η μικρή μου κόρη, που βρισκοταν μέσα στο σπίτι στην Πάρο, με ειδοποίησε ότι 2 άγνωστοι με φωτογραφικές μηχανές παραβίασαν την εξώπορτα και μπήκαν μέσα στην αυλή.  Ειδοποιήσαμε την αστυνομία.

— μαζί με Γιαννης Ραγκουσης Β.

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αν σας άρεσε το άρθρο

Κάνετε Like