Το σκάνδαλο των υποκλοπών επανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοδεία του στην Κεφαλλονιά, ασκώντας σφοδρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για καταρράκωση κάθε έννοιας του Συντάγματος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη (13/04) πραγματοποιεί περιοδεία στο νησί της Κεφαλλονιάς.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην κεντρική αγορά του Αργοστολίου όπου είχε ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες, πολίτες, εργαζόμενους και συνταξιούχους για προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ κατά την ανοιχτή ομιλία που απηύθυνε στους συγκεντρωμένους πολίτες επανέφερε το σκάνδαλο των υποκλοπών ασκώντας σφοδρή κριτική στον πρωθυπουργό πως οι παρακολουθήσεις ήταν το χόμπι του.

“Βέβαια, εσείς πιστεύετε ότι θα έκανε κάτι τέτοιο ο κ. Μητσοτάκης; Το πιστεύετε; Και εγώ δεν νομίζω ότι θα έκανε κάτι τέτοιο”, σχολίασε με ειρωνικό ύφος ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας: “Μόνο το μισό πολιτικό σύστημα παρακολουθούσε, μόνο τους πολιτικούς του αντιπάλους παρακολουθούσε, τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων παρακολουθούσε, το μισό υπουργικό του συμβούλιο. Καταρράκωσε κάθε έννοια του Συντάγματος“.

Μάλιστα, συνεχίζοντας δήλωσε πως “δεν τα έκανε για κακό, αλλά από χόμπι“! “Κάθε άνθρωπος έχει ένα χόμπι, άλλοι πάνε για ψάρεμα, άλλοι θέλουν να κάνουν αθλητισμό, ο κ. Μητσοτάκης ήθελε να παρακολουθεί. Να κάθεται στο γραφείο του να παρακολουθεί τους αντιπάλους του”.

 

 

 

ieidiseis.gr

INTIME NEWS

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις