Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

 

Ο κ. Βελόπουλος περιόδευσε με τους συνεργάτες του και τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματός του σε λαϊκή αγορά της πόλης και στις 13.00, παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Park.

“Ζητάμε εντολή για να κυβερνήσουμε, όχι να συγκυβερνήσουμε και θα βγάλουμε βουλευτή και στη Μαγνησία”, τόνισε από τον Βόλο ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης επισήμανε πως το κόμμα βρίσκεται δίπλα στον κάθε Έλληνα, ιδιαίτερα στην περιφέρεια και εξέφρασε την απογοήτευσή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται υποδομές στη Μαγνησία όπως το οδικό δίκτυο, ο ημιτελής Περιφερειακός του Βόλου κ.α.

Επικριτικός για ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ δήλωσε πως έρχεται μετά τις εκλογές πανηγυρικά συγκυβέρνηση για τις Πρέσπες του Αιγαίου.

Για τη ΝΔ ανέφερε πως δεν υπηρετεί τον πολίτη και πως είναι η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών, για τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως είναι αναξιόπιστος και για τον Ανδρουλάκη πως είναι η ουρά, ο μπαλαντέρ των δύο κομμάτων. “Δεν το έχει να κυβερνήσει αλλά να το φωνάζει κιόλας,  είναι στο όριο του χρήσιμου ανόητου.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος στον πρόλογο του, αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές λέγοντας τα εξής: «Η Ελληνική Λύση δεν ανακατεύεται με την τοπική αυτοδιοίκηση και δεν έχει καμία εμπλoκή με τις περιφερειακές και τις δημαρχιακές εκλογές και δεν θα στηρίξει κανέναν. Η τοπική κοινωνία πρέπει να αφεθεί να επιλέξει μόνη της χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και χωρίς κομματικές διαχωριστικές γραμμές και μαλώνουν μεταξύ τους σε χωριά και καφενεία μόνο και μόνο για την καρέκλα. Η τοπική κοινωνία πρέπει να ψηφίσει τους καλύτερους, ανεξαρτήτου κόμματος είτε είναι ΚΚΕ, είτε ΠΑΣΟΚ ή Ελληνική Λύση είτε ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχουν καμία δουλειά τα κόμματα στις τοπικές και περιφερειακές εκλογές. Ψηφίζουμε τον πρώτο δημότη της πόλης, τον καλύτερο της περιοχής μας».

Στην φωτογραφία εμφανίζονται από αριστερά προς τα δεξιά οι εξής υποψήφιοι και υποψήφιες για τις βουλευτικές εκλογές: Ειρήνη Αλεξίου, Μάγδα Παραπαρέκη, Αγγελος Αγραφιώτης, Παύλος Μαρκάκης, Βαγγ. Βαϊράμης και Γ. Αρμέτζος.
Όλη η Συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ
Ζωή Στεργίου

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις