Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό αδιαφορίας έλαβε χώρα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου γιατρός φέρεται να αρνήθηκε να εξετάσει έγκυο η οποία έσπευσε στο νοσηλευτικό ίδρυμα επειδή ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Συγκεκριμένα, μία γυναίκα προχώρησε σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία στο evima.gr, υποστηρίζοντας πως το βράδυ του Σαββάτου 29 Απριλίου μετέφερε την έγκυο αδερφή της στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς εκείνη ένιωσε έντονη αδιαθεσία.

Μόλις έφτασαν στο Νοσοκομείο νοσηλευτής κάλεσε αμέσως τον εφημερεύοντα γυναικολόγο, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρει η γυναίκα που έκανε την καταγγελία απάντησε στον νοσηλευτή πως, «δεν βρίσκω το λόγο να κατέβω λυπάμαι».

«Φτάσαμε στο Νοσοκομείο 02.30 τη νύχτα με ιδιωτικό ασθενοφόρο . Ο μόνος άνθρωπος που μας βοήθησε από την πρώτη στιγμή ήταν ο νοσηλευτής που μας μίλησε με το που μπήκαμε μέσα. Εκείνος κάλεσε αμέσως τον γυναικολόγο να κατέβει για να δει την αδερφή μου και εκείνος αρνήθηκε. Ο νοσηλευτής παρακαλούσε τον γιατρό να έρθει και εκείνος του είπε πως δεν βρίσκει το λόγο να κατέβει να πάρει παρακεταμόλη», δήλωσε χαρακτηριστικά η αδερφή της εγκύου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, η ίδια αναφέρει πως η αδερφή της είχε έντονο πόνο στο κεφάλι και αιμορραγία στη μύτη της, έφυγαν από το Νοσοκομείο χωρίς να την εξετάσει κανείς.

enikos.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις