Ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάζει τον εαυτό του με ιδιότητες που θα ζήλευαν όλοι οι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας.

Αν υπάρχει ένας υποψήφιος βουλευτής σε αυτές τις εκλογές, που το έχει… τερματίσει στην υπερβολή, το βερμπαλισμό, τον ακκισμό, την παραληρηματική αυτοαποθέωση και την αφόρητη πολιτική ωραιοπάθεια, είναι ασφαλώς ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο οποίος συνδυάζει με όλα αυτά, τον ακραίο συντηρητικό λόγο, την πατριδεμπορία και την «βιτρινοποίηση» του θρησκευτικού αισθήματος, για να αποδείξει ότι στο κυνήγι του σταυρού (και του Κωστή Χατζηδάκη στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας), δεν υπάρχει κανένα όριο.

Έτσι μετά το ωμό κήρυγμα θρησκευτικού μίσους, στο οποίο επιδόθηκε σε ένα από τα κακόγουστα προεκλογικά του σποτ, τώρα χτυπά με μία ανάρτηση, η οποία βασίζεται στα ακρωνύμια του μικρού του ονόματος. Έτσι ώστε, καταφεύγοντας και σε λέξεις των αρχαίων ελληνικών να επιχειρήσει έναν φθηνό εντυπωσιασμό – στην πραγματικότητα προκαλώντας θυμηδία, αλλά αυτό αφορά σε ένα κοινό που μάλλον δεν ενδιαφέρει τον φιλόδοξο αντιπρόεδρο της ΝΔ.

adonis georgiadis okithoos 1

Ο κ. Γεωργιάδης παρουσιάζει τον εαυτό του με ιδιότητες που θα ζήλευαν όλοι οι ήρωες της ελληνικής μυθολογίας. Ιδού τι εμπνεύστηκε και πώς αποδίδει τον εαυτό του:

Γ.Μ.

ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις