⭐ Προσθέστε το HappenedNow στα Αγαπημένα της Google
Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ειδήσεις προσθέτοντας το HappenedNow στις πηγές ειδήσεων της Google.
➕ Προσθήκη στη GoogleΠαρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών το αγγελούδι δεν τα κατάφερε
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λαμία καθώς έφυγε από τη ζωή μωρό, κοριτσάκι, 10 μηνών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το αγγελούδι μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας στις 14:30’ το μεσημέρι της Τετάρτης (21/6) από τους γονείς του που είναι αλλοδαποί κι εργάζονται στην Ελλάδα.
Εκεί, οι γιατροί της Παιδιατρικής αλλά και της ΜΕΘ, έκαναν ότι ήταν δυνατόν για να το σώσουν εφαρμόζοντας τεχνικές ΚΑΡΠΑ και προχωρώντας σε διασωλήνωση, όμως παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν.
Ενημερώθηκε η Αστυνομία για το τραγικό συμβάν που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
newsbeast.gr
Ακολουθήστε το HappenedNow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε ολες τις ειδήσεις μας στο Facebook Group και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




















































